Eén oplossing
voor het verwerken van facturen

eBilling

ScanPRO eBilling is een geavanceerde automatisering van documentverwerking voor ERP en finance-applicaties, met krachtige oplossingen voor het formatteren, personaliseren en leveren van facturen. ScanPRO eBilling is aan add-on voor uw bestaande facturatiesysteem om uw uitgaande facturen wettelijk te bewaren, structureren en veilig te versturen via e-mail, EDI/XML of papier.

Ontdek ScanPRO

Printen

ScanPRO fungeert als opslagruimte voor uw papieren facturen. U kunt aangeven of klanten hun facturen enkel elektronisch of op papier ontvangen, of in beide vormen. ScanPRO biedt een totaal geïntegreerd digitaal archief voor al uw uitgaande facturen.

 • Print al uw facturen vanaf dag één.
 • Pagina-layout, klasseren en afstempelen gebeurt door een derde partij.
 • Geen investeringen in printsoftware of -hardware nodig.
 • Schaalbaar en flexibel in geval de hoeveelheid facturen in de toekomst toeneemt of afneemt.

e-facturen

De XML/EDI-connector garandeert naadloze verspreiding van facturen die in e-formaat naar externe netwerken verstuurd moeten worden. Ondersteunde protocollen zijn FTP, EDI-INT, XML en EDIFACT. Wij ondersteunen het “Open Netwerk” principe.

 • Ondersteunde protocollen zijn FTP, EDI-INT, XML en EDIFACT,….
 • Ondersteunt integratie met e-factuur consolidators als Basware, Certipost, OB10, B-process,….

Wettelijke archivering

Gecertificeerd documentenarchief dat voldoet aan belasting- en btw-voorschriften annoteert en ondertekent digitaal elke factuur die in het archief wordt opgenomen. Met uitgebreide zoekfuncties, tagging, indexering en full tekst-zoeken.

 • ScanPRO is netwerk-agnostisch, ondersteunt de “Open Netwerk” filosofie en integreert e-mail, papier en e-facturen.
 • Eén invoerpunt voor al uw facturen.
 • ScanPRO wordt gebruikt voor wettelijke archivering en het bieden van krachtige oplossingen voor automatisch factureren.

Klant OPT-IN

Nodig uw klanten uit om van papieren facturen over te stappen op digitale en het communicatiekanaal van hun voorkeur te gebruiken (opt-in). Met het dashboard-overview krijgt u een overzicht van uw transformatieproces en bouwt u geleidelijk aan uw e-archief uit.

 • www.1archive.be is een onafhankelijk platform voor invitatie en onboarding (opt-in) dat u kunt gebruiken om uw leveranciers uit te nodigen.

Klantenportaal

Klanten kunnen hun facturen ontvangen door in te loggen op het geïntegreerde klantenportaal in ScanPRO.

 • Makkelijk te configureren.
 • Klantenportaal uitrollen door middel van Opt-in registratieportaal om van papieren facturen over te schakelen op e-facturen

E-mail UIT

Email Capture van POP3- en IMAP-mailboxen ScanPRO geavanceerde e-mail capture, bewaart en verwerkt leveranciersfacturen, ontvangen in de standaardformaten.

 • Ondersteunt POP3- en IMAP-mailboxen in TIFF- en PDF-formaat.

Dropbox UIT

Heeft u klanten die hun facturen rechtstreeks willen downloaden in PDF- of XML-formaat door middel van kostenbesparende opslag in de cloud? Met de Dropbox-connector deelt u bestanden zonder de nood aan ingewikkelde IT-infrastructuren.

 • Gebruik Dropbox om informatie te delen en rechtstreeks in ScanPRO te integreren.

Sinds 2017 maakt Onea deel uit van de UnifiedPost-groep.
UnifiedPost biedt een complete technologieportfolio voor identiteitsbeheer, documentverwerking, betalingsverwerking, robotic accounting en app-winkels met toegevoegde waarde. UnifiedPost is gepositioneerd als de enige one-stop-shop-provider in de cloud voor de optimalisatie van de B2B-financiële waardeketen: van bestelling tot betaling via factuur, van arbeidsovereenkomst tot loonstrook. UnifiedPost streeft ernaar de voorkeursleverancier van oplossingen in Europa te worden die transactiepoorten in verschillende industrieën en B2B (2C)-gemeenschappen ondersteunen. UnifiedPost is een BPaaS-aanbieder (Business-Process-as-a-Service). Meer info: www.unifiedpost.com

Onea nv
Kortrijksesteenweg 1146
9051 Sint-Denijs-Westrem
+32 9 395 10 61
email: onea@unifiedpost.com